Dikuasakan oleh Blogger.

cuti kadang2 bosan tapi kadang2 best

 Ahad, 3 Julai 2011

yeahh betul kan ape yang aku cakap ni . . cuti kadang2 kite rase bosan . . kadang2 pulak best  . .ok ok sebenarnya cuti kalau kite asyik duduk rumah macam aku ni of cause lah boring cuba pergi jalan2 rase nak balik rumah pun macam nak tak nak je kan hee  so sekarang aku rase cepat2 lah sekolah tapi malas nak maching pulak aduh ! macam mane ehh . . ( pening ) tak pe lah aku kan ade peneman iaitu myhoney bee and my teddy bucux ! yeahh ! hidup ku sunyi tanpa mereka . . iloveyousomuch !

1 ulasan:

iMBobo 9 Julai 2011 5:35 PG  

kene rajin pergi sekolah tau! hehe

Catat Ulasan

myhemster :)

hye !! ni hamster kite . . name die cecep !! bgi die makan taw !! click je at at tempat die . . hehe thanks :') na main2 nan die sila kan lahh !!:)

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP